La nostra història

Des de 1910 fins a l’actualitat, acompanya’ns
i endinsa’t en la nostra història.

El segell d’un
treball ben fet

Més de 100 anys avalen la bona feina de la família Pardo en el seu negoci de rellotgeria i joieria. Sens dubte, el seu amor per la professió ha estat el motor que ha fet possible convertir la firma en centenària.

Gràcies a la passió, professionalitat i honestedat amb tots els seus públics, tant proveïdors com clients, ha reafirmat el seu segell i assentament en el temps.

A les Joieries Glòria Pardo trobareu un taller propi per poder donar-vos el servei de disseny de joies personalitzades i actualització de joies antigues.

Glòria Pardo és també sinònim de disseny, moda i qualitat. Cada temporada presenta noves col·leccions en joieria, plata i rellotgeria.

Cada peça que creem està curosament feta a mà i pensada, cuidant un llegat transmès al llarg de les generacions.

Un viatge en el temps

1910 Tot comença aquest any a Badalona en una barberia propietat d’Emili Pardo, on el seu fill Emili Pardo Serra, aprenent de rellotger comença a arreglar rellotges de butxaca .

1936 Emili júnior es casa i inicia el negoci de rellotgeria al carrer Torner de Badalona, on ofereix els serveis de reparació i venda de rellotges. Uns anys més tard torna al carrer Providència i amb el pas del temps. L’Emili ha après bé l’ofici i consolida el negoci familiar en el món de la rellotgeria.

Uns anys més tard l’esposa de l’Emili, Anna Garcia, decideix ampliar el negoci amb la introducció de joieria. La seva incorporació va acompanyada de reformes a la botiga que confirmen els avenços i creixement del negoci.

2000 Glòria Pardo agafa la direcció del negoci familiar, impulsant-lo amb noves idees i grans dosis de creativitat que contribueixen a seguir amb el creixement de la joieria.

2008 Glòria inicia una nova reforma de la joieria de Badalona com a símbol de la consolidació que la família Pardo ha adquirit al llarg de tots els seus anys de dedicació.

2009 Glòria expandeix el negoci familiar i obre una segona joieria a Barcelona, ​​al Passeig Fabra i Puig.

2016 Una nova oportunitat d’expansió s’obre a Badalona una nova joieria al carrer Francesc Layret 12, aquesta és una nova expressió de l’estil, i dinamisme de Glòria Pardo posant tota l’experiència de més de 100 anys en un format de joieria moderna on poder exposar les joies i rellotges que conformen un estil propi que uneix elegància, disseny i valor.

2022 Projecte de transformació digital amb una renovació i actualització de la pàgina web (amb opció a compra de targetes regal), les xarxes socials i la imatge de la marca. Un procés digitalitzador que aporta qualitat i innovació a la joieria sense perdre l’artesania i tradició.

El nostre equip

Els desitjos estan fets per ser complerts, el nostre equip de professionals sempre està disposat a ajudar-te a expressar els teus i fer-los realitat.

No dubtis en contactar amb nosaltres, estem llestos per solucionar els teus dubtes.

Slide3
Slide2
Slide1
Slide1
previous arrow
next arrow